Operation Cedar Falls

Friday, September 24, 2021
Sh*t! Deze MilSim heeft al plaatsgevonden. Houd onze upcoming events in de gaten voor trainingen en MilSims.

2020 was een bijzonder jaar voor MTC, het is het jaar dat we onze 10e editie van de MTC cursus hebben gehouden en dat moet gevierd worden. Na een hoop brainstormen, overleg en ideeën bij elkaar gooien heeft zich een idee gevormd waar wij van zeggen “ja, dát lijkt ons tof om te doen!”.

We vinden het echt geweldig dat we al zoveel kandidaten hebben mogen verwelkomen in onze classes en dat we sommige van die kandidaten ook al wel eens tijdens een echte MilSim hebben mogen meemaken. Maar, hoe tof zou het zijn als we de lijn die we in de classes weggezet hebben ook door zouden trekken naar een échte MilSim? Geen class, geen cursus, geen leermomenten … nee, nu “voor het echie”.

Locatie

Op ongeveer tweeënhalf uur rijden vanaf Utrecht in zuidelijke richting zijn we in België. De precieze locatie gaan we nog niet prijsgeven.
Waarom, kun je vragen? Een van de redenen is dat onwetendheid een belangrijke factor speelt in al onze events. Aangezien je ook een MTC training hebt gedaan en gehaald zul je dit hoogstwaarschijnlijk al hebben ondervonden.

Voordat iedereen een kaartje gaat downloaden van Google Maps en het terrein helemaal gaat bestuderen leek het ons veel beter dit pas te gaan doen ‘in game’ door ouderwets reconnaissance missies uit te voeren.
Wel willen we meegeven dat het terrein ongeveer 28 hectaren groot is, veel bos bevat, en wat gebouwtjes, perfect voor vriend en vijand.

Event & tijden

Datum event24-09-2021 t/m 26-09-2021
AanvangVrijdag vanaf 17:00 uur
Aanvang actieVrijdag 21:00 uur
Einde actieZondag 12:00 uur

Benodigdheden

US – Recondo 1st Platoon

Dresscode:

  • Tiger stripe
  • OD green
  • ERDL
  • Duck Hunt Camo

VC – Viet Cong

Dresscode:

  • VC outfit (oriënteer uzelf via internet)
  • Ghillie toegestaan

NVA – North Vietnamese Army

Dresscode:

  • NVA outfit (oriënteer uzelf via internet)
  • Ghillie toegestaan