🚨 Nieuwe MilSim upcoming
📅 20-22 oktober 2023
🪖 Operation Tiger Tail
Meld je nu aan

Veelgestelde vragen

Tussen de evenementen door krijgen we veel (praktische) vragen. Wij geven hier graag antwoord op.

Kan ik lid worden van de staff?

Het korte antwoord op de vraag is nee. Staff-leden worden verkozen op basis van ervaring en moeten “klikken” binnen de groep. Daarnaast is iedere patchhouder welkom als oefenvijand tijdens de classes en de MilSims, indirect behoor je op die manier een beetje tot de staff.

Is de MTC-patch te koop?

De patch is zeker niet te koop, deze moet je namelijk verdienen. Eenieder die de patch draagt heeft deelgenomen aan de class. Kom je een vervalste variant tegen dan kun je dit altijd bij ons melden.

Mijn patch is versleten, kan ik een nieuwe bestellen?

Ja, als patchhouder kun je een nieuwe patch bestellen. Hiervoor moeten we natuurlijk wel kunnen verifiëren dat jij bent wie je zegt dat je bent. Hiervoor doen we een persoonlijke check. De patch krijg je dan, na betalen van een kleine vergoeding, thuis geleverd.

Ik wil graag een event organiseren, leveren jullie ook maatwerk naast de Classes en de MilSims?

Er is veel mogelijk, echter werken we met vrijwilligers en kan het een beste operatie zijn de mankracht op het juiste moment op te trommelen. Laat vooral weten via ons contactformulier wat je wensen zijn, wie weet kunnen we wat voor je betekenen.

Verkopen jullie ook merchandise?

Yes! Ondanks dat we al een behoorlijke tijd bestaan gaat het organiseren vaak gepaard met hoge kosten voor het huren van een terrein en kunnen we altijd een extra investering gebruiken voor materiaal. Om die reden verkopen we vrijwel elk event shirts om kostendekkend te kunnen werken. Zelfs na het event kun je bij ons een shirt afnemen, op deze pagina vind je meer informatie hierover.

Koop t-shirt