Reviews

Uitgelichte ervaringen waar wij als MTC trots op zijn.
dinsdag, juni 6, 2023

Bij de Back to Basics bleek dat mijn conditie en kracht ver onder de maat waren, dus heb er veel voor getraind om de Class te doen. Deze bleek nog vele malen zwaarder te zijn dan de B2B. Het heeft dan ook iedereen, inclusief mijzelf, verbaasd dat ik de Class heb afgemaakt. Met veel doorzettingsvermogen heb ik de patch kunnen halen en de meeste van mijn kameraden ook. Pascal, volgende keer slepen we je er gezamenlijk doorheen mocht het nodig zijn. Wat een evenement, wat een training en wat een goede organisatie. Alles tot in de details uitgewerkt. Boonie af voor de MTC. Trots om er nu bij te horen!

– Marvin H.
dinsdag, juni 6, 2023

First time doing a milsim (training) event in the Netherlands. 10+ years experience in South Africa, thought this “MTC thing” would be the same. I was wrong. I was VERY wrong. Best milsim event I have ever done, fullstop. Physically challenging, mentally challenging, and immersive like nothing else. Would highly recommend it for anyone who wants to challenge themself and see how “real” they can really take it.

– John M.
maandag, juni 5, 2023

Voor de 2e keer training meegedaan met deze organisatie en diverse MilSims met hun mee mogen maken. Het is een hele mooie ervaring en zeker een goede opleiding wanneer je MilSims wilt draaien. Je wordt op alle fronten onderwezen in een realistische Vietnam omgeving. Je moet er zeker voor trainen, maar je kan op zeker trots op je patch zijn “als” je hem haalt.

– Roland Delavigne (Granny)
maandag, juni 5, 2023

Het was super vet. Het was ook gigantisch zwaar en vermoeiend. Ik heb er van genoten om samen met mijn squad erdoor gekomen. Misschien doe ik nog wel een keer mee.

– Jeffrey L.
maandag, juni 5, 2023

Waar moet ik beginnen. Als ik eerlijk mag zijn: “I think your brain can’t handle this much of information so I keep it simple”. Als je van uitdaging houdt MOET JE DIT DOEN, als je van kameraadschap houdt MOET JE DIT DOEN, als je van avontuur houdt MOET JE DIT DOEN. Een realistischere MilSim dan MTC zal je never vinden op Nederlands grondgebied. I can confirm this. Ben zeer blij dat ik dit heb gedaan en zal het blijven doen ook! Btw ik kom helemaal vanuit het Belgisch/Franse landgrens. Als ik van zover kom, dan wil ik zeker geen excuus aanhoren dat het te ver is ;).

– Sidney Hartmann
maandag, juni 5, 2023

Mijn ervaring met MTC class was echt super geweldig. Als jij jouw breekpunt wilt vinden in een Vietnam airsoft evenement dan is de class wat voor jou. Ik heb er zelf super veel van geleerd op allerlei vlakken. Ik raad het zeker aan voor iedereen!

– Thijs
maandag, juni 5, 2023

Na eerder al met de MTC jongens te maken gehad te hebben kreeg ik ook steeds meer interesse in de training. Kapot gaan, grenzen verleggen en als groep elkaar erdoor helpen sprak me aan. Dit bleek helemaal zo te zijn.

Tijdens het weekend liepen we klassikaal en in het veld een reeks aan situaties door en telkens werd de druk hoger en hoger gelegd. Ik ben trots op m’n maten in team Alpha, trots dat we iedereen erdoor hebben gekregen.

Tot de volgende!

– Jan Mulders
maandag, juni 5, 2023

Ik heb meegedaan aan Class XI, heb helaas op moeten geven. Maar dit is zo gaaf om te doen dat ik de volgende Class weer mee doe. Wil je weten wat je fysieke en mentale grenzen zijn? Geef je dan op voor de gaafste training binnen de airsoft wereld die er is. “Nr 13 out”

– Pascal Veenendaal
woensdag, september 16, 2020

De moeite en tijd die de staff van MTC en alle ondersteunende mensen eromheen in dit event steken is enorm! Dat straalt er echt vanaf! De sfeer, de mensen, het hele weekend was perfect, maar niet op dat moment. Wat was het zwaar! Maar 1 ding is zeker, volgende MTC mogen ze mij weer op de lijst zetten!
Punten die ik zelf nog zou willen meegeven: 1) Zorg ervoor dat je de benodigheden ook echt allemaal bij je hebt en je tas handig inpakt. 2) Eten & drinken; neem genoeg maaltijden, maar ook voedzame snacks mee die je overdag zo kan pakken en kan eten, want je hebt je energie hard nodig.

– Martijn “Blondie” UijtdeHaag
dinsdag, september 15, 2020

De airsoft events van het MTC behoren tot de beste van Nederland. Airsoft en realisme gaan hand in hand. Er zijn dan ook weinig plekken waar het realisme zo goed wordt nagebootst als bij het MTC. Daarnaast is het een milsim event. Wat wil zeggen dat het fysiek en mentaal zwaarder is dan de meeste airsoft events. Op het moment van deelname zal het vast tegenvallen en zwaar zijn. Maar achteraf kun je er om lachen en ben je blij dat je het gedaan hebt!

– Anoniem
donderdag, april 9, 2020

Oké ik dacht ik ga eens kijken wat dat nou is, dat milsim training center. Na aankomst kon ik de bel gaan poetsen. Ik dacht fuck off, ik poets door de weeks al auto’s, nu de bel ? Nou ik kon eerst even een potje gaan opdrukken. Nadat de bel gepoetst was konden we echt beginnen. Oh ik dacht dat we al waren begonnen? Ik had toen al de neiging om uit te bellen, maar wilde toch eens verder kijken. Instructie over wat er zoal een beetje ging gebeuren ik vond de storyline een beetje overdreven (bij het lachwekkend af). Daarna nog meer gedril en instructies. En maar uitbellen

– Een cursist
maandag, mei 27, 2019

Operation Tigertrap (België) Mijn eerste milsim! Wat een voorpret heb ik/we gehad naar aanloop van deze Milsim… Voor mij best spannend om voor het eerst langer dan 18 minuten te moeten rijden om te Airsoften en dan ook nog in het buitenland België. Ik ben oprecht echt blij dat ik 2x de training bij MTC heb mogen volgen… @Nigel/Martijn ik vind het een juiste keuze om deze cursus verplicht te stellen binnen het team voordat er iemand mee gaat naar een Milsim?… Zonder nu de slijmjurk uit te hangen… Maar hier (MTC)ervaar je wel de essentie van Milsim zo als ik het zie/beleef…..Weinig slapen-Op elkaar letten-lol maken wanneer het kan- kort gezegd: KAMERAADSCHAP!

– Frank
maandag, mei 27, 2019

Ik denk dat ik niet alleen sta als ik zeg dat MTC VII niet alleen een persoonlijke ontwikkeling stimuleert maar ook een broederschap schept. Helemaal als je op het einde er volledig doorheen zit, onder de jeukbulten en blaren, ruikt naar dode kat en hongerig en dorstig over de eindstreep komt. Samen dat geweldige gevoel meemaken, samen eindigen op een reis door de hel die je ook samen bent begonnen. Dat is MTC VII, mijn MTC VII, onze MTC VII.

– Patrick B.
maandag, mei 27, 2019

Trots op mijn groep. Trots wat we gepresteerd en trots op de Staff wat zei neer gezet hebben. Voor diegene die “echte” milsim wil spelen. Voor diegene die nooit het leger in zijn geweest. Dit is een weekend die je moet meemaken. Hier leer je een aantal zaken die je mooi in je RUGZAK mag stoppen en je zullen helpen in het burgerleven. Maar ook tijdens Milsim events.

– Danny S.
zondag, mei 27, 2018

Ik kan terug kijken op een zware, grensverleggende maar vooral ook geweldig weekend waarbij we in 2 dagen veel geleerd hebben over milsim, maar ook over ons eigen kunnen. De sfeer die door het MTC team is neergezet zorgde ervoor dat wij mee werden gezogen in een wervelwind van gebeurtenissen en informatie. Dit alles maakte het een macht mooi weekend. Ik zou zo weer mee doen, maar wil ook zeker helpen om anderen deze ervaring te geven.

– Stephan R.
vrijdag, februari 9, 2018

Heb je nog nooit een milsim gedaan en zou je het eens willen proberen? Geef je op!

Perfecte begeleiding en je wordt voorbereid op alle scenario’s mogelijk tijdens dit event. Mis je gear of ben je bang dat je niet de juiste spullen hebt? Geen probleem! Neem contact op met de staff en ze helpen je deze spullen, nodige advies en bereiden je voor vet, uitputtend, maar zeer bevredigend weekend. Loop je de training succesvol door, dan ben je perfect voorbereid op een komend milsim event.

– Nigel V.
vrijdag, februari 9, 2018

Ontzettend leuke ervaring, waarbij je constant wordt uitgedaagd door de leiding. Als je het moeilijk hebt wordt je erdoorheen gesleept door je mede kandidaten en leiding! De leiding is kundig ervaren en strikt zodat je in een korte periode zo veel mogelijk leert!

– Terence
vrijdag, februari 19, 2016

Een weekend om nooit te vergeten, dat vinden mijn spieren vast ook! Zoals al aangegeven was het weekend boven verwachting. Goede afwisseling tussen praktijk en theorie en een gezonde hoeveelheid discipline. Bivak, patrouille lopen, contactdrills, roomclearing, waarnemingsveld, iets met een bunker, mijnen plaatsen… een hoop geleerd in een korte tijd. Allereerst wil ik de heren van Alpha squad bedanken voor hun positieve energie, sfeer en doorzettingsvermogen. Het was een mooie rit! Heren van de orga, namens Peregrine Tactical Operations Unit bedankt voor jullie inzet en goede organisatie. Zeker weten tot snel!

– Leroy S.