Corona-update
Gezien het Corona-virus treffen wij een aantal maatregelen die van toepassing kunnen zijn op toekomstige events.
Bekijk de maatregelen

Reviews

Uitgelichte ervaringen waar wij als MTC trots op zijn.
donderdag, april 9, 2020

Oké ik dacht ik ga eens kijken wat dat nou is, dat milsim training center. Na aankomst kon ik de bel gaan poetsen. Ik dacht fuck off, ik poets door de weeks al auto’s, nu de bel ? Nou ik kon eerst even een potje gaan opdrukken. Nadat de bel gepoetst was konden we echt beginnen. Oh ik dacht dat we al waren begonnen? Ik had toen al de neiging om uit te bellen, maar wilde toch eens verder kijken. Instructie over wat er zoal een beetje ging gebeuren ik vond de storyline een beetje overdreven (bij het lachwekkend af). Daarna nog meer gedril en instructies. En maar uitbellen

– Een cursist
maandag, mei 27, 2019

Operation Tigertrap (België) Mijn eerste milsim! Wat een voorpret heb ik/we gehad naar aanloop van deze Milsim… Voor mij best spannend om voor het eerst langer dan 18 minuten te moeten rijden om te Airsoften en dan ook nog in het buitenland België. Ik ben oprecht echt blij dat ik 2x de training bij MTC heb mogen volgen… @Nigel/Martijn ik vind het een juiste keuze om deze cursus verplicht te stellen binnen het team voordat er iemand mee gaat naar een Milsim👍… Zonder nu de slijmjurk uit te hangen… Maar hier (MTC)ervaar je wel de essentie van Milsim zo als ik het zie/beleef…..Weinig slapen-Op elkaar letten-lol maken wanneer het kan- kort gezegd: KAMERAADSCHAP!

– Frank
maandag, mei 27, 2019

Ik denk dat ik niet alleen sta als ik zeg dat MTC VII niet alleen een persoonlijke ontwikkeling stimuleert maar ook een broederschap schept. Helemaal als je op het einde er volledig doorheen zit, onder de jeukbulten en blaren, ruikt naar dode kat en hongerig en dorstig over de eindstreep komt. Samen dat geweldige gevoel meemaken, samen eindigen op een reis door de hel die je ook samen bent begonnen. Dat is MTC VII, mijn MTC VII, onze MTC VII.

– Patrick B.
maandag, mei 27, 2019

Trots op mijn groep. Trots wat we gepresteerd en trots op de Staff wat zei neer gezet hebben. Voor diegene die “echte” milsim wil spelen. Voor diegene die nooit het leger in zijn geweest. Dit is een weekend die je moet meemaken. Hier leer je een aantal zaken die je mooi in je RUGZAK mag stoppen en je zullen helpen in het burgerleven. Maar ook tijdens Milsim events.

– Danny S.
zondag, mei 27, 2018

Ik kan terug kijken op een zware, grensverleggende maar vooral ook geweldig weekend waarbij we in 2 dagen veel geleerd hebben over milsim, maar ook over ons eigen kunnen. De sfeer die door het MTC team is neergezet zorgde ervoor dat wij mee werden gezogen in een wervelwind van gebeurtenissen en informatie. Dit alles maakte het een macht mooi weekend. Ik zou zo weer mee doen, maar wil ook zeker helpen om anderen deze ervaring te geven.

– Stephan R.
vrijdag, februari 9, 2018

Heb je nog nooit een milsim gedaan en zou je het eens willen proberen? Geef je op!

Perfecte begeleiding en je wordt voorbereid op alle scenario’s mogelijk tijdens dit event. Mis je gear of ben je bang dat je niet de juiste spullen hebt? Geen probleem! Neem contact op met de staff en ze helpen je deze spullen, nodige advies en bereiden je voor vet, uitputtend, maar zeer bevredigend weekend. Loop je de training succesvol door, dan ben je perfect voorbereid op een komend milsim event.

– Nigel V.
vrijdag, februari 9, 2018

Ontzettend leuke ervaring, waarbij je constant wordt uitgedaagd door de leiding. Als je het moeilijk hebt wordt je erdoorheen gesleept door je mede kandidaten en leiding! De leiding is kundig ervaren en strikt zodat je in een korte periode zo veel mogelijk leert!

– Terence
vrijdag, februari 19, 2016

Een weekend om nooit te vergeten, dat vinden mijn spieren vast ook! Zoals al aangegeven was het weekend boven verwachting. Goede afwisseling tussen praktijk en theorie en een gezonde hoeveelheid discipline. Bivak, patrouille lopen, contactdrills, roomclearing, waarnemingsveld, iets met een bunker, mijnen plaatsen… een hoop geleerd in een korte tijd. Allereerst wil ik de heren van Alpha squad bedanken voor hun positieve energie, sfeer en doorzettingsvermogen. Het was een mooie rit! Heren van de orga, namens Peregrine Tactical Operations Unit bedankt voor jullie inzet en goede organisatie. Zeker weten tot snel!

– Leroy S.