Nieuw event aangekondigd
🪖 Training - Class XII
📅 31 mei t/m 2 juni 2024
Meld je nu aan

Staff

De motivaties van de mensen achter het Milsim Training Centrum.

De reacties van mensen tijdens de de-briefing zijn zo gaaf om te horen! Dit motiveert mij enorm om de ‘verhaallijn’ en lessen steeds maar uit te breiden tot het hoogst haalbare in verband met de tijd. Misschien een hele week van maken?

– Cpt. van Neerbos

Tijdens de patch-uitreiking ben ik altijd enorm trots op de deelnemers wetend dat ze hun grenzen hebben verlegd, nieuwe dingen hebben geleerd en kunnen samenwerken als een team. Patch-houders hebben een speciale band met elkaar en weten wat ze aan elkaar hebben. Hun positieve reacties geven mij een enorm goed gevoel en dit motiveert mij om dit te doen.

– Sgt. Mj. van Straaten

Ik word zeer gemotiveerd als ik zie dat de individuele kandidaten in toch een zeer kort tijdsbestek naar elkaar toegroeien en als teamplayers de training afronden. De sfeer, de motivatie en de opgebouwde broederschap van de kandidaten laat mij zien dat wij op een ontspannende en haalbare manier bezig zijn.

– Sgt. Middelkamp

Het MTC is uniek! Ik ben trots dat ik heb mogen deelnemen aan een aantal MTC events en nu ben opgenomen in de organisatie. Het MTC is een geweldig gaaf concept waar je als beginnend en gevorderde airsofter veel van kunt leren. Het heeft mij gemaakt tot de airsofter die ik nu ben. Het mooie is, dat je zelfs buiten MTC verbonden blijft met elkaar. Tijdens het event zal ik je bijstaan, helpen jezelf uit te dagen en te overtreffen!

– Cpl. Ostendorf

Ik kijk altijd uit naar het MTC. De deelnemers storten zich vol overgave op het behalen van de felbegeerde patch. Samenwerking, motivatie, doorzettingsvermogen en de juiste praktijkervaring is het enige dat telt om jezelf klaar te stomen voor een milsim. Het begeleiden van de deelnemers bij die ervaring, is iets wat ons als organisatie keer op keer motiveert!

– Cpl. Sileon

Het MTC is een unieke kans en ervaring in tegenstelling tot andere MILSIMs. Als fotograaf zie ik de deelnemers vanaf het moment dat ze ‘fris en vers’ binnenkomen door de dagen heen veranderen in teamgenoten, maten en gedisciplineerde krijgers. Die transitie is voor zowel deelnemers als organisatie fantastisch om te zien en te beleven. Het is fantastisch om deel uit te maken van deze club, gezamenlijk maken we er een memorabel evenement van.

– Spc. Meeldijk

Wat ik belangrijk vind is om elke keer weer minstens net zo’n mooie ervaring neer te zetten voor de nieuwe deelnemers als ik zelf gehad heb toen ik voor het eerst deelnemer was. De voorbereidingen en het bouwen van het decor waar dit alles zich afspeelt met een steeds wisselend team vormt steeds weer een nieuwe uitdaging waardoor elk weekend niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor mezelf iets is om maanden naar uit te kijken.

– Dorpsoudste VC

Wat mij opviel en enorm aansprak aan het MTC toen ik kandidaat was, was de tijd en passie die de staff in een evenement steekt. Zo veel voor zo weinig dagen, om de juiste toon en vibe neer te zetten. Het is net of je een reis maakt terug in de tijd. Een echte aanrader, kan ik je beloven, voor diegene die MilSim overweegt. Een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

– Sgt. Marsman

Na mijn deelname aan het MTC was het snel duidelijk voor mij dat dit een club mensen zijn, die zich met passie en ziel inzetten, om een geweldig evenement voor de deelnemers neer te zetten. Toen ik gevraagd werd om bij de Staff te komen om foto’s te maken was ik erg vereerd en krijg veel voldoening in het mee organiseren van het MTC. Het MTC is voor mij meer dan alleen een patch, door de gedeelde ervaring van alle deelnemers is het een broederschap!

– Sgt. Schutten

Milsim Training Centrum, eigenlijk dekt de naam de lading niet.. je kunt het gevoel wat deelnemers en staff hebben en houden niet op papier zetten. De broederlijke trots die we allemaal voelen als we elkaar weer zien zegt eigenlijk alles. Mensen zien groeien en slagen met pijn en lol tegelijk is het mooiste wat er is.

– WO-1 Helthuis