Operation Tiger Trap

to be announced

Event & tijden

Datum event04-10-2024 t/m 06-10-2024
LocatieBunkerhill, Daarle
Ticketprijs€ 80,-
EntreeVrijdag vanaf 10:00 uur
Aanvang actieVrijdag 21:00 uur
Einde actieZondag 12:00 uur

Benodigdheden

Storyline

‘Operation Tiger Tail’, die door McNamara aan Tiger Force (327st) werd toebedeeld, is uitgelopen op een fiasco. Grote verliezen aan Amerikaanse kant en het falen om de vijand significant te reduceren, hebben geresulteerd in een grotere aantrekkingskracht voor de verzetsbeweging. Deze beweging werd voorheen toegeschreven aan Pathet Lao, maar hier worden nu vraagtekens bij gezet. Pathet Lao staat niet bekend om grote slagvaardigheid, anders dan wat werd ervaren tijdens een vorige operatie.

Met goedkeuring van Lyndon B. Johnson en financiering door de CIA zal MACV-SOG C.C.C. (Command and Control Central, Kontum) de regie in handen nemen en proberen te achterhalen hoe de vork in de steel zit en daarop passende maatregelen nemen.

Deelname

Deze Milsim is uitsluitend voor MTC Patchhouders. Echter, Patchhouders mogen één persoon zonder patch onder hun hoede nemen en zijn dan verantwoordelijk voor deze persoon.

US Army

US troops worden ondergebracht in SF Camp Dak Pek. Zij mogen hier zelf onderkomen  een bouwen (hangmat, tarp, puptent, géén moderne tent). Er is voldoende water aanwezig, een grote tent aanwezig voor TOC, nog een tent voor CO/NCO’s.

Dresscode: Tigerstripe, OD Green, ERDL

Viet Cong

De locals (Viet Cong, oftewel VC) wonen in twee dorpjes, Dak Pek en Dak To. Naast hun dagelijkse werkzaamheden houden zij zich ook met schimmigere zaakjes bezig, wordt gezegd. Er is water en elektriciteit in Dak Pek.

Dresscode: Black Pyjama’s, Civi Orientals

Lost Souls

De ‘Lost Souls’ zijn het meeste ‘onderweg’ en weinig in hun base. Voor deze factie hanteren we een selectiemethode.

Dresscode: Kaki, Green, Tiger, ERDL, Duck Hunt, Lendedoek

Aanmelden